Budgetcoaching

Heeft u geen zicht meer op uw inkomsten en uitgaven? Heeft u betalingsproblemen of beginnende schulden? Wilt u weer orde op zaken stellen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Vraag dan budgetadvies bij HR Budgetcoaching & Bewindvoering. Een budgetcoach heeft als doel uw financiƫn op orde te krijgen, om zicht te krijgen op uw inkomsten en uitgaven en om te kijken waar besparingen kunnen plaatsvinden als dat nodig is.

Samen zetten we uw inkomsten en uitgaven op een rijtje zodat u weer overzicht heeft. Daarnaast kunnen we door regelmatige gesprekken kijken of het u lukt om u aan uw budget te houden en waar nodig, bij te stellen.

Kosten van budgetadvies zijn afhankelijk van het traject dat we afspreken. In overleg wordt vastgelegd welke werkzaamheden ik voor u ga doen en wat dat gaat kosten. Ik maak een offerte voor u waar de afspraken en kosten in staan. Door het tekenen van de offerte gaat u hiermee akkoord en ga ik voor u aan het werk.

De kosten van budgetadvies betaalt u zelf. Er is geen mogelijkheid om hiervoor bijzondere bijstand bij de gem

eente te ontvangen. U kunt eventueel een aanvraag doen bij uw werkgever, kerkelijke gemeente of een ander fonds.

HR Budgetcoaching & Bewindvoering werkt als Bewindvoerder, Budgetbeheerder, Budgetcoach en Mentor in Gelderland en Overijssel (driehoek Deventer, Zutphen en Doetinchem)