Welkom

Welkom bij Budgetloket.com, de website van HR Budgetcoaching & Bewindvoering! Wij bieden Beschermingsbewind, Schuldenbewind, Budgetbeheer, Mentorschap & Budgetcoaching.

Beschermingsbewind en Budgetbeheer zijn maatregelen om uw financiën op orde te brengen zodat u rust krijgt. Het verschil is dat Budgetbeheer vrijwillig is, de maatregel Beschermingsbewind wordt door de kantonrechter uitgesproken. Een aanvraag voor budgetadvies doet u zelf. Een aanvraag voor Beschermingsbewind kunt u zelf doen, maar kan ook door een familielid of een begeleider worden gedaan.

Mentorschap is een manier om iemand te beschermen die niet goed kan beslissen over zijn verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Dit kan onder andere aan de orde zijn bij kwetsbare ouderen die bijvoorbeeld lijden aan dementie of mensen met een  verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld als u de 80 nadert en uw gezondheid afneemt of plotseling alleen komt te staan, is het goed voorzorgen te nemen. Dat iemand meekijkt of de administratie nog goed loopt en als het nodig is, dat overneemt. Bescherm uzelf als alleenstaande tegen (financieel) misbruik. 

De zorg wordt steeds complexer en brengt lastige en emotionele dilemma’s met zich mee. Als mentor breng ik rust, stabiliteit en duidelijkheid en help ik bij het nemen van complexe (medische) besluiten. Ik kom daarbij op voor uw belangen en kan – als het nodig is – ingrijpen om uw situatie te verbeteren. Bijvoorbeeld als uw gezondheid achteruit gaat.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw belastingaangifte.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Mail naar anja@budgetloket.com of bel 06-53900926.

Ons werkgebied is Gelderland en Overijssel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *